Полицията арестува собственик на шивашки цех в Асеновград, бълвал дрехи

...
Полицията арестува собственик на шивашки цех в Асеновград, бълвал дрехи
Коментари Харесай

Акция в Асеновград! Задържаха собственик на голям цех

Полицията арестува притежател на шивашки завод в Асеновград, бълвал облекла менте. Това е станало по време на спецакция в Пловдивско, осъществена с присъединяване на локални чиновници на реда, секторите „ Пътна полиция “ и „ Специализирани полицейски сили “ и Зонално жандармерийско ръководство. Участвали са и представители на ТДНАП, Областна дирекция по сигурност на храните и Регионална дирекция по горите.
В хода на интервенцията, в Асеновград е оголен точно шивашкия завод с подготвени произведения с сложени знаци и надписи на предпазени търговски марки, без единодушие на правопритежателите. Иззети са голям брой продукти, както и употребяваните за противозаконната активност машини, заготовки и детайли.
За период до 24 часа е арестуван притежателят на индустриалната база. Образувано е досъдебно произвеждане, написа Марица. Процесуално-следствените дейности не престават, следва да бъде конкретизиран точния брой на иззетите артикули.
Работата на смесените екипи по време на спецакцията е била на територията на Асеновград, Садово и селата Боянци, Болярци, Караджово, Богданица и Чешнегирово.
Проверени са общо 232 души и 182 МПС, 28 търговски обекта, 8 питейни заведения и 4 пункта за черни и цветни метали.
Към 16 часа през днешния ден, за установени нарушавания на Закона за придвижване по пътищата чиновниците на реда са съставили 27 акта и 50 санкции с фиш. Допълнително са връчили и 50 електронни фиша.
В три от случаите административно отношение е взето и от инспекторите на Национална агенция за приходите и Агенцията по храните
 
 
 
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР