Полицейски проверки откриха вчера в 4 имота въвврачански села незаконно

...
Полицейски проверки откриха вчера в 4 имота въвврачански села незаконно
Коментари Харесай

Откриха незаконно придобити дърва за огрев на 4 адреса във врачанско

Полицейски инспекции откриха през вчерашния ден в 4 парцела въвврачански села нелегално прибрани дърва. Отобластната дирекция на Министерство на вътрешните работи оповестиха, чев 10 ч. е осъществена инспекция в къща в Криводол, където са открити към 4 куб. м. дърва за огрев, немаркирани с контролна марка и без превозен билет.

Дървата са конфискувани, а на 38-годишният притежател на парцела е формиран акт по Закона за горите. По случая е формиран заявителски материал.

Подобен случай на противозаконна дървесина е открит в село Тишевица - също вчерашния ден полицията е намерила в двора на 21-годишен мъж, локален гражданин, 5 куб. м. дърва без контролна марка. На притежателя на парцела е формиран акт, формиран е заявителски материал.

На още два адреса в село Михайлово също са открити противозаконни дърва. От единия парцел, благосъстоятелност на 45-годишен локален гражданин, са конфискувани 2 куб. м. противозаконни дърва. Стопанинът отнесъл два акта по закона за горите.

С два акта се сдобил и 47-годишен мъж от същото село,запасил се за зимата, като прибрал вдвора си 5 куб. м. противозаконни дърва.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР