Полицейска служителка от Ню Йорк е арестувана за стрелба по

...
Полицейска служителка от Ню Йорк е арестувана за стрелба по
Коментари Харесай

Полицайка в любовен триъгълник застреля съперница и рани любимата

Полицейска служителка от Ню Йорк е задържана за пукотевица по две други дами, едната от които е мъртва. Това се случило в къща в Бруклин, пише bg-voice.com.

Полицайката не е била в работно време, когато е станал случаят. Тя е излизала с едната жена и се счита, че стрелбата е почнала, когато двете са се върнали в къщата, където живеела приятелката й.

Третата жена, която е била там, е простреляна в гръдния панер, съгласно полицията – евентуално повече от един път. Тя бе разпозната като 24-годишната Джейми Лианг. Починала е в болница малко по-късно.

23-годишната жена, която е имала сантиментална връзка с полицайката, е простреляна в тялото, само че се чака да оцелее.Арестуваната за стрелбата е 31-годишна полицейска служителка в 72-ри регион, обхващаш няколко зони в Бруклин. Работила е в полицията от пет години и половина. Откарана е за обзор и оценка на психологичното положение в локална болница.

„ Смятаме, че става дума за битова по характера си спекулация и трите страни са се познавали “ – сподели на конференция помощник-началник Майкъл Кемпър, командващ на Patrol Borough Brooklyn South.

Полицията счита, че обвинената и ранената са имали интимна връзка.Арестуваната е признала, че е застреляла другите две дами. На мястото на престъплението е открито оръжието на стрелбата и съгласно Кемпър е доста евентуално да се окаже, че това е служебният револвер на полицайката.Той назова случая „ ужасяващ “ и акцентира, че с такива неща служителите на реда от Ню Йорк се сблъскват всеки ден.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР