Полицаят Красимир Карчев е бил следствен за побой, съобщава Пресс

...
Полицаят Красимир Карчев е бил следствен за побой, съобщава Пресс
Коментари Харесай

Изплуваха нови тайни от тъмното минало на ченгето убиец, разстрелял гръцки кардиолог

Полицаят Красимир Карчев е бил следствен за побой, оповестява Пресс ТВ. Следствието против него е формирано няколко месеца преди казанлъшкото ченге да убие на 6 октомври със личната си карабина гръцки кардиолог на остров Крит. Очевидци описаха, че Карчев нанесъл побой на футболния треньор от Раднево Динко Славов. Пердахът се случил в казанлъшкото село Енина по време на футболен мач. За това почнало следствие, по-късно Карчев бил предаден на Военна прокуратура, само че локалните обвинители си създали отказ и производството било трансферирано на прокурор от Сливен. За следствието потвърдиха високопоставени полицейски източници, поискали анонимност.

От своя страна въпросният треньор Динко Славов съобщи, че служителят на реда е направил опит да го убие. След противоречива обстановка, служителят на реда Красимир Карчев се нахвърлил против него с думите „ В Енина имам право единствено аз да приказвам на играчите и никой различен “ след което го е хванал за гушата, повалил го на скамейката и се е опитал да го души.

От там нататък Динко Славов нищо не помни, изпаднал в безсъзнание за близо пет минути.

В следствие подал тъжба с вярата да бъде заведено дело. Въпреки, че имал доста очевидци и правосъдно здравно удостоверение, бил предупреждаван, че това е „ прочут локален служител на реда “ и нищо няма да се получи.

Девети месец към този момент Славов не знае какво се случва с неговата тъжба.

Както стана ясно, Карчев е пътувал на 23 септември до Крит, евентуално с желание да извърши убийството на лекаря, брачен партньор на любовницата му Дешка Говедарова, която също е от Казанлък. Нещо обаче осуетило замисъла и той се върнал в България, по-късно подхванал пътуването и направил покушението.

Красимир Карчев е употребил отпуск в петък на 22 септември и в понеделник на 25 септември. По същия метод той е декларирал отпуск на 6 октомври /петък/ и на 9 октомври /понеделник/.

Припомняме, че служителят на реда разстреля 62-годишният доктор невъзмутимо, като убийството било планувано дружно с българската брачна половинка на доктор Христодулос Каландзакис, и за тя да наследи положението на медика.

От самопризнанията на двамата любовници стана ясно, че те са поддържали дълга връзка. От профилите им във Фейсбуг се вижда, че те имат общи фотоси.

Припомняме и, че на следващия ден 11 октомври, би трябвало да бъдат произнесени ограниченията им за неотклонение от гръцкия съд.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР