Полицай в нетрезво състояние катастрофира рано тази сутрин около 5.30

...
Полицай в нетрезво състояние катастрофира рано тази сутрин около 5.30
Коментари Харесай

Подпийнал полицай се удари в билборд

Полицай в нетрезво положение катастрофира рано тази заран към 5.30 часа на колелото на Централна гара в Пловдив, потвърдиха  от Министерство на вътрешните работи. Автомобилът Хонда се е приземил в кръговото кръстовище на централна гара, прелетял над бордюра и се е блъснал в билборд.

Установено е, че водачът е полицейски чиновник и алкохолната му проба е позитивна. Пристигналите на мястото униформени сътрудници на лидера го тествали с дрегер и тестът дала позитивен резултат. По това време авариралият служител на реда не е бил на работа.

При случая няма потърпевши, а единствено материални вреди.

Образувано е следствено дело, оповестяват от полицията.

Четирима души са починали, а 21 са потърпевши при 17 тежки произшествия в страната през миналото денонощие,  съобщават от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

В столицата са регистрирани 3 тежки и 36 леки пътни катастрофи, при които има един умрял и двама ранени.

От началото на годината са станали 2254 произшествия на пътя, при които са починали 180 души, а 2845 са потърпевши. Данните от началото на 2019 година са динамични и не са дефинитивни, при съпоставяне с действителните данни за починалите (193) през същия интервал на 2018 година се регистрират 13 (тринадесет) по-малко починали участници в придвижването по пътищата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР