Полицай е наранен при задържане на мъж, подпалил умишлено имот

...
Полицай е наранен при задържане на мъж, подпалил умишлено имот
Коментари Харесай

Див екшън: Пироман наряза лицето на полицай, попречил му да си направи селфи за мрежата

Полицай е засегнат при задържане на мъж, запалил съзнателно парцел в граничното село Ломница, оповестиха от Областната дирекция в Кюстендил. При случая униформеният е бил засегнат с нож в лицето, с разкъсно-контузна рана е на главата, без заплаха за живота.

Във вторник е подаден сигнал за пожар в непознат парцел – сухи треви и ниска растителност в землището на с. Ломница. Пожарът е сподавен от екип на Пожарната в Кюстендил, избавена от пламъците е 50 дка смесена гора.

На място е изпратен и полицейски патрул. От автомобила, който е бил паркиран наоколо до запаления терен, от арестувания са конфискувани патрон и револвер. Последвали са претършуване и изземване в къщата му в с. Ломница, която населява 22-годишният мъж. Открити и конфискувани са 2 револвера, ловна пушка и над 400 патрона от друг диаметър.

При задържането мъжът, който е с непрекъснат адрес в Панагюрище, и е бил въоръжен с револвер и нож, е оказал опозиция и е нанесъл телесна щета на един от служителите на реда.

Досъдебни производства са формирани за действията му. Уведомена е прокуратурата.

Според мнения в селото арестуваният постоянно предизвиква пожари по парцели и в горите в региона, с цел да се снима и да качва селфита в мрежата.

Задържан е няколко пъти.

„Предполага се, че е той. Все още не е потвърдено. Ако беше потвърдено до момента нещо, може би нямаше да продължава, само че забавното е, че при всеки зародил пожар в региона, той е в района“, сподели пред БНР кметът на Ломница Кирил Георгиев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР