Полицаи сгащиха в нарушение пловдивски шофьор с 82 глоби зад

...
Полицаи сгащиха в нарушение пловдивски шофьор с 82 глоби зад
Коментари Харесай

Засенчи Семерджиев! Заловиха пловдивчанин с 82 глоби на АМ „Тракия“, полицаите се прекръстиха

Полицаи сгащиха в нарушаване пловдивски водач с 82 санкции зад тила си. Това е станало в региона на км 146 на Автомагистрала „Тракия“, предава Марица.

В региона е имало злополука, което предизвикало голямо запушване. Въпросният водач бил зад кормилото на мерцедес, пътувал дружно със брачната половинка си. За да избегне тежкия трафик и да се придвижи по-напред по-бързо, той тръгнал да шпори в спешната лента. Така минал към километър в нарушаване, само че откакто видял, че пред него има униформени, незабавно се върнал в дейната лента. Служителите на реда обаче видяни тарикатлъка му и го спрели. Съставили му акт за погазването на разпоредбите за придвижване, съгласно който би трябвало да заплати 1000 лева и да остане без брошура за 3 месеца.

Справка посочила, че водачът на мерцедеса има 82 открити нарушавания – за 36 от тях са издадени наказателни постановления, а за 46 – електронни фишове. Той управлявал с останали 9 точки от контролния ваучър.

Мъжът обжалвал глобата. Съпругата му пробвала да го отърве с версия, че й е прилошало и се наложило колата да отбие в спешна лента, с цел да повърне. След което пък си търсил дълго време къде да се включи в дейната лента на автомагистралата поради задръстването.

Магистратите считат тази версия за неправдоподобна, още повече, че брачната половинка е заинтригувана страна. В последна сметка глобата за пловдивския Семерджиев е доказана. Има опция да апелира пред Административния съд.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР