Полицаи и служители на Държавната психиатрична болница в шуменското село

...
Полицаи и служители на Държавната психиатрична болница в шуменското село
Коментари Харесай

КАТО ФИЛМ! Агресивни пациенти избягаха от психиатрична болница, почерня от полиция

Полицаи и чиновници на Държавната психиатрична болница в шуменското село Царев брод откриха и задържаха избягали от лечебното заведение пациенти, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи.

В дежурната част на полицията в Шумен в 9:15 часа през днешния ден е получена информация за двама пациенти, които напуснали болничното заведение в с. Царев брод. По данни на управлението на лечебното заведение пациентите, на 23 години, били нападателни.

Веднага към селото са ориентирани полицейски чиновници от охранителна и териториална полиция, както и чиновници на бранш „ Специални тактически дейности “ към ОД на Министерство на вътрешните работи. Уведомени навреме били всички прилежащи районни полицейски ръководства и сектора в Хитрино за осъществяване на инспекции. Служителите на реда са обходили всички входно-изходни артерии от и към селото. В издирването на настанените за лекуване в психиатричната болница се присъединили и чиновници на лечебното заведение. С тяхно подпомагане те са открити в изоставена бензиностанция в някогашния Захарен чифлик.

Пациентите са арестувани преди към час и са настанени още веднъж в болничното заведение, прецизираха за Българска телеграфна агенция от ОД на Министерство на вътрешните работи – Шумен.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР