Политологът доц. Румяна Коларова смята, че тепърва ще се оценява

...
Политологът доц. Румяна Коларова смята, че тепърва ще се оценява
Коментари Харесай

Румяна Коларова: Радев изяде партията, която го издигна, в името на собствената си победа. Това е политическа безотговорност. Новото правителство ще му отреди второстепенна роля, той още не е свикнал с това

Политологът доцент Румяна Коларова счита, че занапред ще се прави оценка резултатът от ръководството на двете служебни държавни управления, само че за нея е неоспорим факт, че е имало реваншизъм и " изчегъртване " на предходните ръководещи.

Според нея българското общество не гледа на двете служебни държавни управления като отговорност на президента Радев, въпреки че това е по този начин, и евентуално той няма да поеме негативи от тяхното ръководство.

" Новото държавно управление ще отреди второстепенна роля на президента, само че Радев още не е привикнал с това. По тематиката Македония той още веднъж се опита да се наложи като водеща фигура ", добави доцент Коларова пред Нова Нюз.

Мнението ѝ е, че актуалният президент е назначил служебни държавни управления, които са работили за него, не за България. " Той изяде партията, която го издигна, в името на личната си победа. Това е политическа безнаказаност. Той употребява Българска социалистическа партия, митинга и всичко друго в своя изгода. Убедена съм, че ще прави нов ляв план ", безапелационна е Румяна Коларова. " За мен партийността е в основата на всяка народна власт, а Радев унищожава партии и разделя хора ", добави тя.
свързани новини88064преди 12 часа
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР