Политологът Антон Тодоров обясни в социалните мрежи защо не е

...
Политологът Антон Тодоров обясни в социалните мрежи защо не е
Коментари Харесай

Антон Тодоров: Съдя Господари на ефира за 50 000 лв., сравниха ме с Химлер 


Политологът Антон Тодоров изясни в обществените мрежи за какво не е приел златния скункс на предаването „Господари на ефира“ и разяснява митинга на публицисти пред Народното събрание:
„Нека обясня нещо по отношение на предаването „Господари на ефира“. Водя гражданско дело против тях с иск 50000 лева Моят юрист заведе делото поради тяхно предаване от 29 юни, в които в продължение на 5 мин. посочваха мои фотоси до Химлер и Хитлер, посочваха видео колажи с моя фотография върху тялото и униформата на нацистки военопрестъпници, до момента в който подчертаваха, че те са отговорни за гибелта на 6 млн. евреи. И още други простотии. По съвет на моя юрист аз не би трябвало да обменям реплики с техните кореспонденти, камо ли да взема скункс. Обратното може и ще бъде употребявано в моя щета на правосъдния развой. Само да прибавя, че държавната такса за подобен иск е 2000 лева Добавете и адвокатските възнаграждения и тогава ще Ви стане ясно за какво не проявявям „чувство за хумор“, както се дивят някои. Разберете нещо доста просто – никой до момента не е бъркал по този начин надълбоко и мъчително в това, което назовавам стопански досиета на прехода. Олигархията и крадльовците, които ви ограбваха през тези 28 години са в основата на невижданата офанзива против мен. Това единствено простак или искрено необективен човек може да не го е осъзнал. Та вижте вчерашния „протест“ на публицисти – там половината бяха от сектата на Прокопиев. Другите бяха службаши на още двама олигарси, с повдигнати обвинявания за десетки милиони. Нима е толкоз мъчно да се види оставеното на масата?

Антон Тодоров е роден на 19 август 1966 година в Раднево. Завършил е политология в СУ „Св. Климент Охридски“. Специализирал е във Военна академия „Г.С. Раковски“. Има сотици изявления в българската и непознатата преса, както и издадени книги за прехода у нас.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР