Политолог обясни какви са шансовете за съставяне на редовен кабинет.Шансовете

...
Политолог обясни какви са шансовете за съставяне на редовен кабинет.Шансовете
Коментари Харесай

Дайнов: ГЕРБ трябва да подкрепят евроатлантическо, прозападно правителство

Политолог изясни какви са възможностите за сформиране на постоянен кабинет.

Шансовете за втори мандат са по-малки, само че там има късмет за осъществяване на „ политическо, магическо “ деяние, в случай че знаят по какъв начин да го създадат. Разковничето е ГЕРБ да поддържат евроатлантическо, прозападно държавно управление. Това сподели политологът Евгений Дайнов в предаването „ Офанзива “ по Нова Нюз.

Трябва да се изясни на ГЕРБ от ярки политически фигури, че техният метод на битие във властта свърши. Войната промени всичко. Тя направи съществуването на такива партии невероятно. Ако ГЕРБ искат да останат на сцената, би трябвало да поддържат същинско проевропейско държавно управление и вътре да се пречистят от феодализма, съобщи Дайнов, написа novini.bg.

Той е на мнение, че „ при положително политическо говорене с ГЕРБ може да се реализира втория мандат на държавно управление на малцинството “.

„ Политическа партия избави България от енергийна рецесия, сега в който Русия спря газа ние нищо не усетихме “, счита политологът. Също по този начин той сподели: „ ток има, знаем че няма да ни падне бомба на главата “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР