Политиците се плюят без да има защо. Плюят се по

...
Политиците се плюят без да има защо. Плюят се по
Коментари Харесай

Иван Стамболов-Сула: Политиците се плюят в медиите, за да ги видят всички

Политиците се плюят без да има за какво. Плюят се по доста противен метод и го вършат през медиите, тъй че всички да видят. Когато пристигна времето да създадат нещо дружно, те не могат да го създадат, тъй като доскоро са се ругали. Това съобщи в изявление за БГНЕС анализаторът и журналист Иван Стамболов-Сула.

Той разяснява деструктивната борба в обществото, за която виновността носят политиците и какви са последствията от нея. „ Има въпроси, по които всички би трябвало да са на едно мнение и са на едно мнение, само че нямат очи, колкото и да са безочливи, да застанат един до друг и да създадат нещо след нещата, които са си предизвикали и наговорили “, безапелационен е политологът.
Иван Стамболов-Сула
Иван Стамболов-Сула се е надявал политиците да се схванат в 48-то Народно заседание, само че това не се е случило. „ Ако резултатите на другите избори са като на старите, ще бъде същата картинка. Трябва да мине време, хората би трябвало да се отвратят задоволително, да се уплашат задоволително, да прогледнат задоволително и въобще в тях самите да се извърши задоволителна смяна, с цел да може да се трансформират резултатите от изборите, да се очертае една партия, която дърпа доста над другите и има легитимността да ръководи сама ”, изясни той. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР