Политици от коалицията Продължаваме промяната-Демократична България са били записвани по

...
Политици от коалицията Продължаваме промяната-Демократична България са били записвани по
Коментари Харесай

Политици от ПП-ДБ са били записвани от службите и дълбоката държава, обяви Петков

Политици от обединението " Продължаваме промяната-Демократична България " са били записвани по време на работни срещи, в Народното събрание и по време на изпълнителни и национални препоръки. Това разгласи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков на ексклузивен брифинг пред публицисти.

Целта на записите е да се дестабилизират договарянията за сформиране на постоянно държавно управление. По думите на Петков, това са дейности на службите и " дълбоката страна ".

" Службите знаят, че в случай че се сформира държавно управление ще сменим техните управления, ще създадем дълбоки промени, които целят изкореняването на превзетите хора, чиновници, отдели. Прокуратурата също знае, че минат ли актуалните законодателни промени тя може да бъде прочистена от дълбокто задкулисие ", посочи той.

Използвани са записващи устройства в централите на партиите и в постройките на Народното събрание, а като инструмент за това е депутатът от обединението Радостин Василев.

" Като инструмент за това е употребен прочувствено неустойчив политик - Радостин Василев, който се проверява от Гешев.... (Той), който е сърдит, че не беше препоръчан за министър на спорта в новия кабинет и персоналната му упоритост да бъде министър и (нашия) отвод към него в този кабинет го докара до прочувствена неустойчивост ", разгласи Петков.

По негови думи, Василев се е хвалил, че дейностите му са подкрепени от " държавни центрове на власт, които не желаят основаване на държавно управление ".

Очаквайте детайлности! Новината се обновява.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР