Политиката си за подобряване на работата на работещите в Електроразпределение

...
Политиката си за подобряване на работата на работещите в Електроразпределение
Коментари Харесай

Електроразпределение Юг проведе ден на отворени врати по повод Европейската седмица по здраве и безопасност при работа


Политиката си за възстановяване на работата на работещите в Електроразпределение Юг показа сдружението в границите на извършения ден на отворени порти на 19 октомври.

Електроразпределение Юг (част от EVN България) беше хазаин дневно на отворени порти на 19 октомври взаимно с фондация “Център за сигурност и здраве при работа” и със съдействието на Изпълнителна Агенция „ Главна ревизия по труда “ (ГИТ). Събитието се организира по отношение на Европейската седмица по здраве и сигурност при работа (22 – 26 октомври 2018 г.) и се състоя в гр. Стара Загора.

Електроразпределение Юг провежда деня мотив извоюваната от сдружението през февруари 2018 година национална премия по сигурност и здраве при работа за 2017 година, когато сдружението беше отличено с 1-во място в категория „ Големи компании “, прецизират от компанията.

Електроразпределение Юг показа цялостната си политика през годините във връзка с на непрекъснатото усъвършенстване на сигурността и здраве при работа за всички сътрудници на компанията. Сред осъществените от сдружението вътрешни ограничения и планове за обезпечаване на безвредни условия на труд са: построен през 2013 година подготвителен полигон за работа по електроразпределителната мрежа и уреди в действителни условия, вътрешни акции „ Работа без злополуки “, вътрешни награди за сигурност, профилирани курсове, на практика образования и други

Практическата част включваше посещаване на подготвителния полигон на Електроразпределение Юг в Стара Загора, който в първият по рода си в страната. На място гостите видяха на практика демонстрации и се срещнаха с ограниченията, които се подхващат от Електроразпределение Юг за професионална просвета по сигурност на техническия личен състав, потреблението на защитните средства при работа по въздушни електрически мрежи и уреди. Постигнатото от сдружението в областта на безвредните условия за труд беше оценено високо от присъстващите специалисти.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР