Политиката на САЩ спрямо Тайван неизбежно ще се промени с

...
Политиката на САЩ спрямо Тайван неизбежно ще се промени с
Коментари Харесай

Пентагонът прогнозира промяна в политиката на САЩ спрямо Тайван

Политиката на Съединени американски щати по отношение на Тайван неизбежно ще се промени с смяната на обстановката със сигурността, сподели заместник-началникът на Пентагона по политическите въпроси Колин Коул.

Според Кол " потреблението на мощ " в района би било опасност за националните ползи на Съединени американски щати, Вашингтон ще би трябвало " да може да отговори ". В същото време, както се показва в Пентагона, Съединените щати към момента поддържат правилото на " един Китай " и се опълчват на " измененията в статуквото от която и да е страна ". Кол сподели, че Вашингтон се опълчва на " наложително обединяване " или " едностранно придвижване " към самостоятелност. Според Кол американските закони и съглашения „ всъщност задължават “ Вашингтон да поддържа Тайван, с цел да „ той може да се пази “, съобщава ТАСС .

Припомняме, Пентагонът счита, че Китай  едва ли ще се реши на „ навлизане “ в Тайван през идващите няколко години. Въпреки това президентът на Тайван Цай Инг-уен счита, че " инвазия "  може да се случи в доста близко бъдеще.

Превод: ПИ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР