Ако сте трезвен, все пак можете да излезете с приятелите

...
Ако сте трезвен, все пак можете да излезете с приятелите
Коментари Харесай

„Приятелите ми ме принудиха да платя 370 британски лири за алкохол в кокошкарница, когато не пия – толкова съм шокиран“

Ако сте изтрезнял, въпреки всичко можете да излезете с приятелите си и да имате занимателно - само че едно нещо, което няма да желаете да вършиме, е да помагате за финансирането на сметката за цялото шампанско и коктейли, които се употребяват.

Няма спор, че чаша лайм и сода е доста по-евтина в сравнение с чаша чампери и макар че може да нямате нищо срещу да вземете необичайно пиво тук и там за вашите другари, в случай че празнувате специфичен мотив, няма да желаете да разделите сметката по равно, защото те ще са изпили повече от Вие. И множеството другарски групи даже не биха си помислили да опитат тази тактичност.

Но една жена остана смутена, когато нейните другари чакаха тя да способства с колосалните £370 за сметката на кокошката, в която беше - макар обстоятелството, че тя твърдеше, че е похарчила единствено към £60.

Тя изясни във форума „ Am I The A**hole “ на Reddit, че тя и нейните другари са отишли ​​в стекхаус и клуб във Вегас. Жената, която не използва алкохол, написа: „ Всички представ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР