Британците си припомниха финия вкус на емблематичната напитка от 90-те,

...
Британците си припомниха финия вкус на емблематичната напитка от 90-те,
Коментари Харесай

Британците откриха, че емблематичната газирана напитка от 90-те години все още съществува – но вкусът й е „ужасен“

Британците си припомниха финия усет на емблематичната напитка от 90-те, откакто признаха изненадата си, че към момента съществува.

Tizer, газиран цитрус ароматизирана напитка със самоуверен червен цвят, е пусната за първи път през 1924 година, до момента в който правата върху нея са благосъстоятелност на колоса за безалкохолни питиета A. G. Barr plc от 1972 година През 2007 година Tizer се отхвърли от своя амулет „ Ed the Head “ и одобри нов слоган „ Original Great Вкус ", откакто измененията рецептата, с цел да премахнете добавките и Е числата.

Напитката може да се откри в магазините през днешния ден, в случай че се разровите задоволително, макар че е необичайност да я намерите на рафтовете на супермаркетите. Barr's Irn-Bru, Dandelion 'n' Burdock и Rubicon са доста по-често срещани обаче.

След като тази седмица тракване на кутия Tizer беше споделено в subreddit на Reddit's CasualUK, тези, които имаха шанса да я опитат неотдавна, насърчиха другите да не си вършат труда. Един консуматор се разгневи: „ Преди имаше прелестен усет, само че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР