Рой Кийн е категоричен, че Трент Александър-Арнолд не може да

...
Рой Кийн е категоричен, че Трент Александър-Арнолд не може да
Коментари Харесай

Рой Кийн предлага осъдителна присъда на Трент Александър-Арнолд и предупреждава Англия да не го избере

Рой Кийн е безапелационен, че Трент Александър-Арнолд не може да играе за Англия против най-хубавите интернационалните тимове, потвърждавайки, че не може да пази.

Звездата на Ливърпул беше определен в разширения състав и се чака да бъде включен във финалната група, която отива в Германия за Евро. Александър-Арнолд претърпя развиване през последните години, преминавайки от десен бек до хибриден полузащитник, такива са неговите гении.

Напред той постоянно е възхваляван, правейки голям брой асистенции, само че в отбрана той постоянно е подложен на критика. Кийн упорства, че даже и да играе в полузащитата, в последна сметка ще коства на Англия заради неналичието на ноу-хау в отбрана против елитните тимове.

Той сподели на подкаста Stick to Football, възложен от Sky Залог: „ Не можете да играете с него [Трент Александър-Арнолд] там [в полузащитата] против един от най-хубавите тимове. В един или два от мачовете в групата ви се разминава, само че в случай че играете против Трент там против една от най-хубавите народи, дефан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР