Политическото напрежение у нас отново ескалира!От Възраждане са започнали консултации

...
Политическото напрежение у нас отново ескалира!От Възраждане са започнали консултации
Коментари Харесай

Напрежение! Искат вот на недоверие на кабинета

Политическото напрежение у нас още веднъж ескалира!

От „ Възраждане ” са почнали съвещания за внасяне на избор на съмнение против държавното управление „ Денков – Габриел ”. Това разгласи в Народното събрание водачът на партията Костадин Костадинов. Той изясни, че към този момент имат поддръжката на „ ИТН ”. Проведени са диалози и с Българска социалистическа партия, които ще разгласят решението си след вътрешнопартийни процедури, предава Нова тв.
-->
„ В момента подписите се поставят. По-голямата част от групите на „ Възраждане ” и „ ИТН ” са се подписали. Ще изчакаме и решението на Българска социалистическа партия. Утре или най-късно в петък вотът ще бъде импортиран поради цялостната политика на държавното управление в бранш „ Енергетика ” и унищожаването на българската въглищна промишленост ”, посочи Костадинов.

По думите на водача на „ Възраждане ” депутатската почивка не е проблем за вота на съмнение. „ Това не значи нищо. Винаги може да има изключително съвещание. Минимумът подписи, които би трябвало да бъдат положени, е 48. Те ще бъдат събрани и без Българска социалистическа партия, само че аз избирам да се включат, тъй като сме единни за протичащото се ”, изясни той. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР