Политическият проект, наречен Русофили, обявен от Николай Малинов, не започва

...
Политическият проект, наречен Русофили, обявен от Николай Малинов, не започва
Коментари Харесай

Генерали-ренегати сглобили русофилската партия

Политическият план, наименуван " Русофили ", разгласен от Николай Малинов, не стартира от нула, към този момент има партия с регистрация - това обявиха от Атлантическия съвет на България в позиция, оповестена на Facebook страницата на организацията.

" Това е част от инфраструктурата на съветската хибридна война срещу България. Русофилски политически план, за който от Кремъл са решили, че към този момент му е пристигнало времето да се осъществя. Този план обаче не стартира от нула. Вече са положени в инфраструктурно отношение редица детайли - с изключение на Национално придвижване " Русофили ", което е политическият донор на политическата групировка, към този момент има и политическа партия с регистрация, на която до в този момент никой не е обръщал внимание. Слабо известна партия, спяща клетка, само че с регистрация и която в този момент се разсънва и е подготвена да взе участие в избори ", се споделя в коментара на АСБ.

От организацията показват, че и по кадровия аспект се е работело от дълго време.

" Освен това, към този момент има и фрагменти, на които се залага да й дадат образ и да притеглят русофилска настроени носталгици - някогашни военни. Тук очевидно ГРУ интензивно е подработвало почвата от доста от дълго време и е положило без доста звук един от най-важните детайли на съветската хибридна инфраструктура в България - фрагментите. В случая - някогашни военни, чиито имена от дълго време се въртят в общественото пространство. И за които към този момент е работено, с цел да бъдат обществено известни и да имат групи от последователи. Дори цели неправителствени организации, които стоят зад тях. Така да вземем за пример някогашният шеф на Генералния щаб на Българската войска военачалник Златан Стойков към този момент е член на Националния съвет на Национално придвижване " Русофили ". Същият е ръководител на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и запаса. Пенсионираният бригаден военачалник Димитър Шивиков също е част от Националния съвет на Национално придвижване " Русофили ".

Генералските фрагменти към този момент са подготвени и чакат да бъдат задействани в политиката под към този момент неприкрит проруски политически план ", установяват от Атлантическия съвет.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР