Политическа партия Възраждане се регистрира за участие в изборите на

...
Политическа партия Възраждане се регистрира за участие в изборите на
Коментари Харесай

Политическа партия Възраждане се регистрира за участие в изборите на 2 април

Политическа партия " Възраждане " се записва за присъединяване в изборите на 2 април с 4182 подписа, предаде БГНЕС.

Пред публицисти Цончо Ганев разгласи, че задачата на партията е да бъдат първа политическа мощ.

" Искаме да имаме болшинство в Народното събрание, с цел да може да имаме независимо ръководство ", акцентира той.

Намерението на " Възраждане ", по думите му, е, да завоюват доверието на българските жители и да схванат, че има политическа партия, която извършва всички поети задължения.

" Ние отиваме за победа, оттова нататък какво ще реши българският народ е една друга тематика ", сподели Ганев и добави, че в 48-ото Народно събрание е имало евроатлантическо болшинство от 6 политически обединения, като се изключи " Възраждане ", които съгласно него са можели умерено да създадат държавно управление.

" Това дали ще има постоянно държавно управление, минава през това дали евроатлантическото болшинство ще направи някоя срамна коалиция, както беше в по-предишния парламент, където видяхте Българска социалистическа партия дружно с " Демократична България " и Политическа партия. Сега няма да е учудващо, в случай че отидат и с ГЕРБ ", добави Ганев.

Условията, които от " Възраждане " слагат за поддръжка на държавно управление, са невлизане в Еврозоната, прекъсване на изпращането на оръжие към Украйна и унищожаване на американските бази в България.

Ганев заяви, че повече от 250 хиляди са събраните подписа за свикването на референдум за еврото.

По отношение на българите, включени в новия лист " Магнитски ", той заяви, че: " Истината е, че ние за следващ път бяхме като страна унижени. Да, хората, които попадат в този лист, са хората, които и съгласно нас от " Възраждане " би трябвало да бъдат съдени, само че от български съд, а не от която и да било друга страна. Това е директна интервенция в нашия суверенитет и това по никакъв метод не дава отговор на националния идентитет. "  
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР