Политическа партия Има Такъв Народ търси космонавт с македонски език

...
Политическа партия Има Такъв Народ търси космонавт с македонски език
Коментари Харесай

Обява за работа: Слави търси космонавт с македонски и премие...

Политическа партия Има Такъв Народ търси космонавт с македонски език с месторабота „ отвън орбита “, както и министър-председател – със седалище София, жълтите павета. Това не са същински разгласи за работа, а автентичен колаж, който се завъртя във Facebook. Авторът се е постарал офертите да наподобяват достоверни и на топ място в известния уебсайт за работа jobs.bg.

Явно шегаджията се е въодушевил от изявленията и дейностите на водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов. Преди няколко дни шоуменът-политик разгласи, че един от целите на държавното управление, което счита да образува, е мъж и жена да бъдат първите български астронавти в НАСА, а към екипажа да се причисли и един северномакедонец.

Това провокира смесени реакции, а в обществените мрежи заваляха шеговити оферти третият на борда да е македонският министър председател Зоран Заев.

След като Има Такъв Народ номинира Николай Василев за министър-председател на България в новия кабинет, последваха остри публични и политически реакции. Поради това партията на Трифонов отдръпна кандидатурата на някогашния царски народен представител, екс вицепремиер и министър на държавната администрация. Слави Трифонов заяви, че има още четирима почтени за министър председател, само че досега не е оповестил новото име.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР