Полезно приложение, което пести ръчния, отнемащ време процесПанелът за преглеждане

...
Полезно приложение, което пести ръчния, отнемащ време процесПанелът за преглеждане
Коментари Харесай

Batch Rename Pro – преименува голям брой файлове наведнъж

Полезно приложение, което пести ръчния, отнемащ време развой

Панелът за ревизиране може да съдържа огромен брой файлове дружно с всички детайлности за изпълнените задания (екранна фотография: Batch Rename Pro)

Преименуването на един файл е обикновена задача, която може да се извърши посредством няколко елементарни дейности за малко време. Но в случай че желаете да преименувате голям брой файлове, това може да ви отнеме много време, според от броя на файловете/папките. Batch Rename Pro е софтуерен инструмент, който може да понижи това време, като преименува голям брой файлове едновременно.

Един от най-важните детайли в потребителския интерфейс на приложението е панелът за ревизиране, който може да съдържа огромен брой файлове дружно с всички детайлности за изпълнените задания.

Задачите съставляват обособени процеси, които могат да се приложат към всички определени детайли или единствено към съответни от тях. Задачите са изброени в горния ляв панел, до момента в който в долния, в Task Properties, въвеждате измененията и тяхното използване във файловете.

След като качите листата с детайли, би трябвало да заредите най-малко една задача в него, с цел да можете да стартирате процеса. От лентата с принадлежности кликнете върху Add Task и изберете една от деветте налични или всички задания.

Задачите могат освен да преименуват файлове, само че и да прибавят обособени представки/наставки или номериране, да трансформират разширенията и даже да ги отстраняват.

Ако би трябвало да преименувате единствено файловете, изберете ги и използвайте „ Replace ”, с цел да ги презапишете изцяло. Ако би трябвало да извършите по-сложна обработка, изберете каква задача да се приложи към въпросния файл, въведете свойствата на задачата и натиснете „ Start ”.

В умозаключение, Batch Rename Pro е леко приложение, което ви разрешава да преименувате файлове, като изберете огромен брой от тях и приложите една и съща смяна за всички файлове. Интерфейсът на програмата прави цялостната интервенция бърза и ясна, защото всички функционалности са добре показани и налични.

Даунлоуд: Batch Rename Pro
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР