Показва се все по-нарастващата негативност един към друг. Извиването на

...
Показва се все по-нарастващата негативност един към друг. Извиването на
Коментари Харесай

Шаламанов: Ротация ще има и тя ще е базирана на писмено съгласие по основните приоритети

„ Показва се все по-нарастващата негативност един към различен. Извиването на ръце, което бяхме свикнали да прощаваме, към този момент извира тъкмо като каймака на турското кафе ”. Това разяснява в „ Здравей, България ” политологът Росен Стоянов във връзка острата замяна на реплики сред Делян Пеевски, Бойко Борисов и Христо Иванов в четвъртък.
Бившият министър на защитата Велизар Шаламанов предвижда, че ротация ще има и тя ще бъде базирана на документално единодушие по главните цели. „ Хубавото на този документ е, че има ясни цели в областта на разследващата общественост, на външната политика, на електронното ръководство и цифровата промяна, правосъдната промяна ”, съобщи Шаламанов във връзка оферти от ПП-ДБ меморандум.
Според Стойчо Стойчев заложените искания за ръководство са неизпълними. ”50 на 50 разделяне в регулаторните комисии няма по какъв начин да стане, в случай че същите тези хора в Конституцията записаха, че регулаторите се избират с 2/3 болшинство в Народното събрание ”, съобщи Стойчев.
Според Шаламанов Мария Габриел се оправя чудесно като външен министър и по тематиката за поста ще се стигне най-лесно до единодушие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР