Покана за разговори за кабинет очаква БСП. Това обяви лидерът

...
Покана за разговори за кабинет очаква БСП. Това обяви лидерът
Коментари Харесай

Нинова чака покана за кабинет

Покана за диалози за кабинет чака Българска социалистическа партия. Това разгласи водачът на социалистите Корнелия Нинова на брифинг в изборната нощ.

Ниската изборна интензивност, и то на президентски избори и на парламентарни избори, е доста мощна камбана за всички ни за съмнение, за незаинтересованост в хората. Това е проблем за всички ни, разяснява Нинова. Но добави, че оставката й не седи на дневен ред макар резултатите, които сега отреждат четвърто място на партията.

Според нея сложното стартира от на следващия ден. Тя разкри, че от партията ще бъдат диалогични. Но сигнализира, че до момента в който се водят договаряния, няма да има време за приемане на бюджета за 2022 година

„ Ще поставим големи старания по връзки на политиките като опазване на здравето, енергетика. За нас като партия преди всичко са стратегиите и политиките, когато бъдем поканени на диалози, ще подходим рационално ”, изясни водачът на столетницата. И добави: " Българска социалистическа партия ще се отзове на възможна покана за договаряния по съставянето на държавно управление ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР