Пожелавам на всички Весела Коледа, здраве и много любов!Астро-аспекти На

...
Пожелавам на всички Весела Коледа, здраве и много любов!Астро-аспекти На
Коментари Харесай

Най-точният седмичен хороскоп за всички зодии

Пожелавам на всички Весела Коледа, здраве и доста обич!

Астро-аспекти

На 20 декември Юпитер минава в Овен
На 21 декември Слънце минава в Козирог
На 22 декември Слънце площ Юпитер
На 22 декември Венера тригон Уран
На 23 декември Новолуние

Луната през седмицата се движи през знаците – Скорпион, Стрелец, Козирог и Водолей

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 20, 22, 23 (до 12ч), 24, 25 декември

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 19, 20, 23 (след 12:18ч), 24 и 25 декември

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

21.12. 04:46 - 21.12. 09:14
22.12. 22:17 - 23.12. 09:51
25.12. 05:12 - 25.12. 09:15

Овен – Приближаването на Коледа и по-късно новата година може да донесе доста промени в живота ви, много неустойчив интервал стартира още тази седмица. Ще съумеете да поемете контрола върху нещата в свои ръце, само че ще би трябвало да внимавате за метода и тактиката, която ще прилагате. Въпреки че връзките ви се развиват добре, няколко небрежни момента могат да окажат отрицателно въздействие върху празника. Най-доброто, което можете да извършите, е да действате дипломатично, а не в безспорен или величествен жанр.

Благоприятни дни – 21, 22, 25
Бъдете деликатни – 23, 24

Телец – Ако смятате, че нещо е " прекомерно просто ", помислете деликатно каква ще бъде идната ви стъпка. Обмислете всички индикации. Приемете, че има време, когато нещата вървят малко по-бавно, бъдете търпеливи и избягвайте взаимни отстъпки. Ако действате импулсивно, последствията от дейностите ви може да имат противоположен резултат. Новото лице, което ще срещнете, ще откри вратата на сърцето ви отворена, покажете интереса си без съмнение, контактите, които ще започнете, ще обновят прочувственият ви живот.

Благоприятни дни – 23, 24
Бъдете деликатни – 19, 20, 25

Близнаци – Бъдете деликатни: през идващите дни ще получите предизвестия (знаци), които ви демонстрират, че посоката, която сте избрали до момента, може да не е най-хубавият избор за вас. Освен това има опция да се потопите още повече в обстановка, генерираща спор. Лесно можете да намерите позитивни други възможности на обстановките, които ви засягат, и връзките ви ще станат уравновесени и хармонични. Подхранвайте душата си всеки ден, като вършиме нещата, които ви дават наслада, задоволство и мощ.

Благоприятни дни – 25
Бъдете деликатни – 21, 22

Рак – Дните ви в последно време не са доста спокойни и целият този душевен и физически безпорядък в действителност не ви е потребен, той ви гълтам и ви кара да изглеждате като машина. Бъдете търпеливи със себе си и обръщайте повече внимание на здравето си. Вашият вътрешен свят се нуждае от отмора. Сега стартира доста добър интервал за интроспекция и размисъл. Вслушването в мислите и възприятията ви е най-хубавото нещо, което можете да извършите тези дни, защото те ще ви оказват помощ да видите нещата, които са предпочитани за вас в този миг.

Благоприятни дни – 19, 20
Бъдете деликатни – 23, 24

Лъв – Наближава новата година, с нови тествания... само че в това време ви чака прекрасен коледен празник с всички мерки за него, който може и да не премине напълно безпрепятствено, само че се пробвайте да видите единствено положителното и насладата в него. Ако има фамилни проблеми, пробвайте се да употребявате дипломатичността си, доколкото е допустимо, тъй като по този начин можете да сложите ред в проблематичните въпроси. Звездите извеждат на напред във времето творчеството, вдъхновението и въображението и оказват помощ доста за изложение на възприятията ви. Късметът ще е податлив да работи във ваша изгода.

Благоприятни дни – 21, 22
Бъдете деликатни – 19, 20, 25

Дева – Тези дни ще имате огромна потребност от скритите си запаси, тъй като би трябвало да се справите с няколко задания, които изискват висока степен на креативност на работа и вкъщи, несъмнено към празника. Не действайте и не се дръжте неразумно, не правете неща, за които елементарно можете да съжалявате по-късно. Предстоящият празник може да премине прелестно и умерено, в случай че умишлено избягвате напрегнати обстановки. Най-после пристигна времето за сбъдване на една остаряла, скрита до момента фантазия! Пожелайте си го като коледен подарък и да забележим дали някой ще я извърши!

Благоприятни дни – 19, 20, 23, 24
Бъдете деликатни –21, 22

Везни – Обърнете малко повече внимание на това по какъв начин се държите с външния свят в последно време, давате ли повече, в сравнение с получавате. Важно е да върнете салдото в живота си, тъй като в случай че везните се наклонят повече в едната или другата посока, това ще изконсумира цялата ви витална сила. Сега обстановките, които генерират спорове в живота ви, могат да бъдат позволени и пред вас ще се отворят нови благоприятни условия. Останете отворени, допуснете нови неща в живота си. Пожелали сте нещо от дълбините на душата си и то ще се сбъдне.

Благоприятни дни – 21, 22, 25
Бъдете деликатни – 23, 24

Скорпион – Тази седмица, по отношение на коледните мерки и наслади, ще би трябвало да положите доста старания, с цел да преодолеете ненадейно появилите се проблеми, макар че не е напълно несъмнено, че ще намерите решението на всички тях. Трябва да бъдете изключително деликатни, в случай че зародят спорове с колегата ви, с цел да не допуснете тяхното развиване. Ако сте необвързани, нещо ще ви накара да преразгледатете обстоятелствата от предишното и е допустимо да се събере още веднъж с човек, с който сте имали сантиментални връзки, само че сте се отдалечили с времето.

Благоприятни дни – 23, 24
Бъдете деликатни – 19, 20, 25

Стрелец – През седмицата може да се появят някои дребни недоразумения, които ще намалят малко равнището на настроението ви. Решението е да станете малко по-снизходителни, каквото и да става, и да оставите другите да се радват на живота и празника по собствен метод! Поведението ви ще е обществено, топло и непринудено, ще срещнете нови лица. Ще почувствате потребност да се освободите и да „ разтворите криле “. Ще завържете ново запознанство, ще срещнете човек, който ще провокира интереса ви, допустимо е да се влюбите.

Благоприятни дни – 25
Бъдете деликатни – 21, 22

Козирог –Сега обърнете повече внимание на тези неща, които наподобяват неразбираеми, уморителни или непрекъснато се повтарят, те би трябвало да се заобикалят. Ситуациите, през които сте минали в последно време, са ви дали повече мъдрост и до момента в който „ пътуването “ постоянно е изглеждало уморително и мъчно, крайният резултат се е оказал необикновен. Интуицията ви работи на доста високо равнище и би било желателно да не търсите отговори другаде. Има възможност някои проекти, които имате с колегата си да се трансформират и това е нещо, което ще зависи освен от вас, само че и от събитията. Ако сте необвързани, е допустимо да се сближите с човек, който към този момент познавате.

Благоприятни дни – 19, 20
Бъдете деликатни – 23, 24

Водолей – Прекомерното мислене и стресовото положение ще лишават всичките ви сили и ще попречат на проявлението на креативната ви същина, което би било безусловно належащо за решение на всяка обстановка, пред която сте изправени в последно време. За вас в този момент е огромно предизвикателство да съумеете да излезете отвън сегашната обстановка и да откриете аргументите, които стоят зад нея. Ако не можете да видите гората от дървото, отстъпете малко обратно и преценете. Говорете с някой непосредствен, който ви схваща и ви дава мощ.

Благоприятни дни – 21, 22
Бъдете деликатни – 19, 20, 25

Риби – Може да се окажете в сложна и непозната обстановка, само че не се тормозете, тъй като Вселената ще ви даде помощ и упътвания. Сякаш мистериозна магическа ръка проправя пътя ви, тя ще ви помогне да намерите нужните решения. В идващите дни ще имате опция да разрешите някои минали спорове, които са били проблем от известно време. Обърнете внимание на знаците към вас, тъй като те постоянно ще ви дадат ентусиазъм в дълготраен проект. Погледнете по-отговорно към проблемите, касаещи финансовия бранш, с цел да не се окажете пред изненади.

Благоприятни дни – 19, 20, 23, 24
Бъдете деликатни –21, 22
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР