Пожар избухна в сградата на южноафриканския парламент в столицата Кейптаун,

...
Пожар избухна в сградата на южноафриканския парламент в столицата Кейптаун,
Коментари Харесай

Пламна парламента на ЮАР

Пожар избухна в постройката на южноафриканския парламент в столицата Кейптаун, оповестява News24.

Според ръководителят на пожарната и избавителната работа на града, службите за незабавна помощ са получили сигнал за пожара в 05:00 ч. локално време. В момента на мястото на случая има няколко пожарни екипа, които се пробват да овладеят пожара.
Мъж почина при пожар в Русе
Мъж почина тази заран при пожар в апартамент в жилищна кооперация в квартал " Образцов чифлик " в Русе. Това удостовери за Българска телеграфна агенция шефът...
Прочети повече
Парламентарният комплекс в Кейптаун се състои от няколко здания - остаряла постройка от 19-ти век и нови постройки от 20-те и 80-те години на предишния век, в които се обитава долната камара на Народното събрание.

BREAKING: A major fire has broken out in South Africa`s Parliament in Cape Town, where firefighters have been battling the blaze this morning.

Read more here: https://t.co/zQFPo53KtJ pic.twitter.com/Ei8KguICsl
— Sky News (@SkyNews) January 2, 2022

Според представител на Комитета за сигурност към кметството пламъците са обхванали офисите на третия етаж, а огънят се е популяризирал и към постройката на Народното събрание (долната камара на парламента). От своя страна министърът на благоустройството Патрисия дьо Лил съобщи, че постройката на Народното събрание не гори и пожарът е под надзор.

Cape Town: Major blaze rips through South Africa parliament building https://t.co/GFhB9uGd8U
— BBC News (UK) (@BBCNews) January 2, 2022

Заведение пламтя в Студентски град в новогодишната нощ
Покрив на заведение до бл. 13 в Студентски град в София изгоря тази нощ, заяви Министерство на вътрешните работи. При случая няма потърпевши. Сигналът за пожара...
Прочети повече
През април покрай Кейптаун избухна огромен пожар, който обхвана кампуса и библиотеката на университета в Кейптаун. Пожарът бе овладян едвам на четвъртия ден след експлоадирането му.

Fire breaks out at South Africa`s parliament in Cape Town https://t.co/MmV4l6IO3M
— Sky News (@SkyNews) January 2, 2022

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР