/Поглеед.инфо/ Руската артилерия превъзхожда по своите възможности американската, която атрофира

...
/Поглеед.инфо/ Руската артилерия превъзхожда по своите възможности американската, която атрофира
Коментари Харесай

RAND: Руската артилерия превъзхожда американската

/Поглеед.инфо/ Руската артилерия превъзхожда по своите благоприятни условия американската, която атрофира през последните 20 години, съгласно Корпорация РАНД, която взе участие в създаването на тактики на Пентагона.

В продължение на две десетилетия Съединени американски щати пренебрегваха развиването на артилерийските сили, защото Пентагонът организираше основно интервенции по целия свят против бунтовници, а не против постоянни войски. Това докара до понижаване на разноските както за артилерията, по този начин и за силите за Противовъздушна отбрана, споделя анализаторът на РАНД Джон Гордън пред “Нешънъл Интерест”.

„ Като се има поради естеството на заканите в Ирак и Афганистан, това е разбираемо. Днес обаче тези два клона на армията са от огромно значение, като се има поради кои в този момент са нашите съществени съперници “, сподели анализаторът на РАНД.

Така обсегът на пукотевица на американската 155-мм самоходна гаубица М109А7 „ Паладин “, която към този момент е видяна в Украйна, е 24 километра с стандартни снаряди и 32 километра с активно-реактивни. Но съветският БМ-30 “Смерч” доближава 100 километра, а ракетната система СС-26 „ Искандер “ - 400 километра.

По отношение на артилерията Северна Корея също съставлява опасност за Съединени американски щати, защото при положение на спор Пентагонът може да не е подготвен за нужното равнище на ползване на муниции.

Русия организира специфична интервенция за денацификация и демилитаризиране на Украйна, а Киев изисква от ден на ден и повече далекобойна артилерия от Запада.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Facebook ни лимитира поради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще доближават до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР