Подземните паркинги в София са малко, а и няма как

...
Подземните паркинги в София са малко, а и няма как
Коментари Харесай

Джамбазки обясни защо няма паркинги в София

Подземните паркинги в София са малко, а и няма по какъв начин броят им да се усили поради големия брой археологически находки, които изникват при градежа на съвсем всяка постройка в Столицата. Това е мнението на претендента на ВМРО-БНД за кмет на София Ангел Джамбазки, което той изрази в предаването „ Беновска пита “ по Канал 3.

" Ролята на кмета е в да влияе на града, да влияе на патриотичното обучение в учебните заведения и детските градини. Може да вземем за пример преди началото на образователните часове да се пуска националния химн. По стените може да бъдат изрисувани националните герои, стаите може да бъдат доста по приветливи, да бъдат по покрай тези наши герои. Родолюбието стартира от учебното обучение и е доста значимо да се работи в тази тенденция, това е отговорност на кмета “, безапелационен бе Джамбазки.

" Циганите в София са 30 хиляди индивида, напълно наоколо до Канал 3 да вземем за пример има три махали. Тези места са разплодник на заболявания, наркомании, проституция и така нататък Те употребяват отпадните води за обикновени санитарни потребности. Това което би трябвало да се случи е тези хора да се научат да се трудят, да вземем за пример да слагат павета, да бъдат общи работници… ", добави той.

" Йорданка Фандъкова има своите преимущества и това е опитът, който стои зад нея. Това в което е по-слаба от мен е във връзка с гетата, може би поради ГЕРБ, или с цел да няма проблеми с Европа, не знам, само че е реалност, че не може да влияе по отношение на този проблем. Другото което не е направено, има доста региони, които са оставени без канализация, има доста незавършени капиталови планове “, изясни Ангел Джамбазки.

По думите му на Младост също по този начин му липсва едно транспортно направление, това е един извънредно огромен и обитаем квартал, на Цариградско шосе се образуват големи тапи.

„ Правилното ръководство на София изисква ред, има чувство за безвластие, да има повече общинска полиция, камери, гетата да бъдат отстранени. Повече публичен превоз вместо личен, да се заложи на газификацията на града, както и на " Топлофикация ". Трябва също по този начин да се възвърне Княжевският въжен превоз. ", изясни Джамбазки.

" Ако желаят ред и чист град без замърсяване, да гласоподават за мен ", добави той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР