Подвластен на емоциите си, полузащитникът на Рома Кевин Строотман коментира

...
Подвластен на емоциите си, полузащитникът на Рома Кевин Строотман коментира
Коментари Харесай

Строотман: Целта ни е финал в Киев

Подвластен на страстите си, полузащитникът на Рома Кевин Строотман разяснява огромния триумф на " вълците " против Барселона късно нощес.

Римляните съумяха да победят испанския исполин с 3:0 на " Олимпико " и с общ резултат 4:4 съумяха да се класират на 1/2-финалите в Шампионска лига. Холандецът показа пред Radio Roma, че огромната цел пред " джалоросите " е край в най-комерсиалния европейски футболен шампионат.

" Уважаваме всички, само че не се опасяваме от никого. Вече желаеме да играем край. Срещу Барселона бе неповторима вечер за всички романисти и доста италианци. Видях, че доста тимове от Серия “А” ни честитят и това е нещо доста хубаво. Борихме се и направихме всичко допустимо да реализираме този резултат. Знаехме, че това ще бъде сложен дуел против доста мощен противник. Дадохме всичко от себе си. Благодаря на почитателите, които препълниха стадиона. Видях нашите последователи на улицата. Беше уникално”, стартира холандският полузащитник.

‘’Първият гол на Джеко ни въодушеви. Изиграхме мача по прелестен метод. Реализирахме бързо и в края на мача пристигна третият гол. След гола на Един Джеко повярвахме в действителност. Сега задачата ни е да отидем на край в Киев. Знаем обаче, че и шампионатът е доста значим. Вече мислим за това по какъв начин да победим Лацио. Ако някой желае да се изправи против нас, е добре дошъл”, приключи Строотман. Шампионска Лига 1/4 кръг, вторник 10 април  Рома 3:0краен резулат  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР