Подсъзнателно избраният женски образ разкрива скрития ви потенциал 1.Вие сте

...
Подсъзнателно избраният женски образ разкрива скрития ви потенциал 1.Вие сте
Коментари Харесай

Избраният женски образ разкрива скрития ви потенциал

Подсъзнателно определеният женски облик разкрива скрития ви капацитет

1.Вие сте кралицата на сърцата, самото съвършенство, същинска жена, идеалната жена.

Намирането на човек като вас е същински триумф: мъжът, който завладее сърцето ви, в действителност е щастливец, на който всичките му другари могат да завиждат. Вие сте мъдра, естествена и спонтанна. Като изумително създание на природата, нейното дете, красиво, привлекателно и мелодично.

Близо до вас постоянно е топло и уютно. Вие, както и летният бриз, сте хармонични и в това време спокойни. Не, вие не сте сянка – вие сте настойничка на сърцето, стопанка на дома и негово главно бижу. Просто вашата мъдрост, вашата деликатност и женственост са оазиси, които дават вяра на пасажера за благополучие. Вие сте самото олицетворение на жената-мечта.

2.Вие сте войнстваща Амазонка, огън-жена. Мълчаливият взор или сведеният взор не са за вас.

В жестовете ви – мощ и власт, във вените ви – гореща кръв, в главата ви – студен разсъдък, в сърцето ви – мъдрост и великолепие. В последна сметка, вие сте котка, която се грижи сама за себе си: господарката на личната си орис и основател на житейските правила.

Непоколебими, енергични, подготвени да се борите за успеха: Редом до вас могат да стоят равни на вас по мощ, просветеност и упоритости.

Все отново, като всяка котка, от време на време сте подготвени да позволите да ви погалят по гърба, само че не дай боже против козината: лъкът и стрелите са постоянно с вас!

3.Вие сте магьосница, демонична жена и съдбовна тайнственост. Очите ви са басейн, устните – пленяващи, сърцето – мрачевина.

Вие сте бермудския триъгълник и изгубената Атлантида, опияняваща напитка, лунната рапсодия и огън, горящ в беззвездна нощ.

Няма избавление от чара ви – покорените от вас, в никакъв случай няма да ви не помнят: може ли някой да не помни северното зарево или пламъка, който изгаря всичко по пътя си?

Жените като вас се раждат един път на един век: те рядко са щастливи в общоприетия смисъл за дом и семейство. Вие сте ярка мълния, летяща комета и живот на един мирис, на парещ ламаринен покрив.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР