Подсъзнанието - тази важна част от нашето същество, от която

...
Подсъзнанието - тази важна част от нашето същество, от която
Коментари Харесай

Какво разпалва сексуално мъжете на подсъзнателно ниво

Подсъзнанието - тази значима част от нашето създание, от която подвластен доста повече, в сравнение с си даваме сметка. Когато приказваме за привличане, то е това, което ни " отваря очите " за един или различен човек. Ние може да си споделяме, че би трябвало да излизаме с него/нея, тъй като е от положително семейство да вземем за пример, или пък е на добра социална позиция, само че желанието да ни тегли към друг/а.

Пясъчен часовник

Така се назовава структурата на жена, която има тънка талия, само че необятен ханш и охолно дупе. Ако си мислите, че мъжете повече харесват кльощавите дами, това напълно не е по този начин. Подсъзнателно те биха обърнали доста повече внимание на момиче с тънка талия, само че необятен ханш, тъй като тази конструкция на тялото приказва за плодовитост. А на подсъзнателно равнище всички ние се обвързваме за основаване на потомство, нищо че в реалност може въобще да не го вършим.

 Меган Фокс

Меган Фокс

Симетрични черти

Дългогодишен пример за хубост и симетричност е Катрин Деньов, а в последно време актрисата Меган Фокс. Техните лица са посочени за най-симетрични и с идеални пропорции. Тук още веднъж подсъзнанието приказва - вярното разположение на частите на тялото и лицето демонстрира за положителни гени.

 Снимка 263210

Дълга коса

Да, мъжете харесват дългокоските. Ако жена е решила да си направи съвременна къса прическа, и нейният сътрудник й каже, че е доста красива с нея, дано тя не се учудва, в случай че по-късно той се заглежда след дългокоси дами. И не би трябвало да му се сърди - дължината на косата на подсъзнателно равнище приказва за младост и здраве.

 Снимка 334751

Червено

Тук изненади няма - аленият цвят работи най-възбуждащо на мъжете. Червено червило, червени нокти, алена коса... А пък в случай че носите високи червени обувки, това е сериозен сигнал, че сте благоразположена за секс.

Миризма

Уханието на чисти чаршафи или на бебе са измежду обичаните миризми на дамите, а мъжете харесват тези на уиски и пури. Но на подсъзнателно равнище и двата пола се разпалват от феромоните. Миризмата на човек може да е най-различна, а и да се трансформира според от обстановката. Когато една жена е уплашена или тъжна, феромоните, които излъчва нейното тяло, не работят полово на мъжа. Обратното е на отмора през лятото, по време на танци или в интервал на овулация - тогава дамата е най-привлекателна за мощния пол.

 Снимка 326521

Големи очи

Не е загадка, че изразителният взор работи магнетично. Ако генетично не сме дарени с огромни очи, това не е мотив за паника. Тук идва мястото на лекия грим, с който подчертаваме чертите си. Добра работа правят изкуствените мигли, които вършат очите да наподобяват много по-големи.

 Анджелина Джоли

Анджелина Джоли

Големи устни

Ако нямаме устните на Анджелина Джоли, може да си помогнем - като заложим на по-светло или алено червило, а може и на бляскав емайл, с цел да ги подчертаем. Бихме могли да прибегнем и до естетична процедура, само че, както и при миглите, би трябвало да бъдем умерени, в случай че не желаеме резултатът да се трансформира в недостатък.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР