Подразделения на руските окупатори, които са блокирани на десния бряг

...
Подразделения на руските окупатори, които са блокирани на десния бряг
Коментари Харесай

Окупаторите на десния бряг на Днепър са готови да се предадат

Подразделения на съветските окупатори, които са блокирани на десния бряг на река Днепър в Херсонска област, са подготвени да се предадат и търсят контакт с украинските военни, съобщи организация Униан с позоваване на пресцентъра на оперативното командване “Юг “.

Наталья Гуменюк сказала в эфире телеканала " Эспрессо ".

" Продължаваме настъплението и това придвижване е задоволително безапелационно. Става дума освен за географското изместване на вражеските позиции, само че и за психологическия резултат. Вражеските подразделения, започвайки престрояване, търсят благоприятни условия за контакт с нашите подразделения, с цел да проведат така наречен договаряния по изискванията, при които да предадат оръжията си и да преминат под егидата на интернационалното филантропично права. Те осъзнават, че са блокирани сред брега на Днепър и нашите сили. " – разясни пресаташето на южното командване Наталия Гуменюк.

По думите й, съветските военни търсят метод да запазят живота си.

" Сега се преглежда този въпрос. Защото има схващане за военната тактика, която допуска сходни ограничения. Те са подготвени да преминат под егидата на интернационалното филантропично право, т.е. да попълнят обменния фонд. " – добавя тя.
Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР