Подразделението за електровелосипеди на Harley току-що представи Bash/MTN, планински велосипед

...
Подразделението за електровелосипеди на Harley току-що представи Bash/MTN, планински велосипед
Коментари Харесай

И това е Harley Davidson! - видео

Подразделението за електровелосипеди на Harley преди малко показа Bash/MTN, планински велосипед с акумулатори без окачване. Serial 1, подразделението за електрически колела на Harley-Davidson се включва в взрива на електро велосипедите с нова лимитирана серия планински велосипед, който ще се създава в дребни бройки на висока цена.

Harley-Davidson, производител на огромните американски мотоциклети, има проблем с младежката публика. В опит да завоюва по-младите купувачи, които някой ден може да преминат към класиката на марката, Harley задейства Serial 1 в края на 2020 година Марката към този момент предлага избор от четири модела, а най-новото й предложение е това лимитирано издание eMTB (електрически планински велосипед ) наименуван Bash/MTN.

Сериал 1 споделя, че той е за сериозен офроуд, само че също по този начин не е изключително комплициран - „ По-малкото в действителност е повече. По-малко трудност и по-малко механични затруднения значат повече развлечение и повече независимост на пътеката “, споделят от компанията. Bash/MTN стартира живота си като персонална структура за един от инженерите на компанията, основана на началния модел на марката, Mosh/City. Това значи същият задвижващ ремък, мотор Brose S Mag, кабели, спирачки и така нататък, само че от Serial 1 са го усилили за офроуд.



Bash/MTN употребява гуми Michelin E-Wild и седалка с окачване SR Suntour NCX, за която компанията споделя, че е „ амортизираща и пази гръбначния дирек “. Цвят на боята, наименуван Yucca Tan, дружно с някои специфични графики, сходни на графити, приключват този външен тип.

Със своята заменяема батерия от 529 Втч елвелото има оптималната скорост от 32 км/ч и според от това по какъв начин го карате, пробег от 50 до 140 км. Има и ново приложение, което може да предава всевъзможни данни към вашия смарт телефон.

Нищо от това няма да е на ниска цена, несъмнено. Подобно на други модели Serial 1, вие ще плащате за премиална машинка - $3995, само че ще бъдат направени единствено 1050 екземпляра, 525 за Съединени американски щати и 525 за Европа.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР