Подполковник Даниел Дейвис, военен експерт, заяви пред Fox News, че

...
Подполковник Даниел Дейвис, военен експерт, заяви пред Fox News, че
Коментари Харесай

US военен смрази Украйна! Неочаквани думи

Подполковник Даниел Дейвис, боен специалист, съобщи пред Fox News, че няма огромна украинска атака, а в противен случай, съветската е на път да стартира.

" През последните шест месеца съветските войски поеха контрола над много огромна територия. Те напредват постепенно, само че методично и непреклонно, и един път поели надзор над даден регион, не го напущат. През последните няколко дни Русия продължи настъплението си ", споделя Дейвис.

В същото време той акцентира, че макар, че украинците от месеци приказват за огромното си нахлуване към Херсон, то не се случва.

" Много пъти съм казвал, че те нямат сили за това. Русия усилва огневата си мощност и може би най-забележителното нещо тук е, че през последните 24 часа има известия за съветски въоръжен ескорт, който се насочва към Донецка област. Това са най-съвременни оръжия и е допустимо през идващите дни да станем очевидци на нова по-мащабна атака там.

Той акцентира, че в случай че настъплението на съюзните войски продължи по линията Северск-Соледар-Артемовск (Бахмут), те ще завладяват последните останали огромни градове в Северен Донбас - Славянск и Краматорск. След това " те ще могат да ударят Харков от три разнообразни направления или да се насочат на юг и вероятно да завладяват Николаев ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР