Подпалвачката по едноименния роман на Стивън Кинг излиза на голям

...
Подпалвачката по едноименния роман на Стивън Кинг излиза на голям
Коментари Харесай

Подпалвачката по Стивън Кинг от 13 май по екраните

" Подпалвачката " по едноименния разказ на Стивън Кинг излиза на огромен екран на 13 май, петък, оповестяват от " Форум филм ", осведоми Българска телеграфна агенция. Филмът ще е наличен в същия ден за гледане и в стрийминг платформата Peacock. Това е поредна екранизация на един от най-хитовите романи на писателя.

Фантастичният трилър споделя историята на момиче с невероятната заложба да основава огън с мозъка си. То се бори да разбере себе си и да отбрани фамилията си от сенчеста държавна организация, която желае да я залови и управлява.

Повече от десетилетие младите родители Анди (Зак Ефрон, " Най-великият шоумен " ) и Вики (Сидни Лемън, " Наследници " ) се укриват в обезверен опит да опазят щерка си Чарли (Райън Кийра Армстронг, " Черната вдовица " ) от това да бъде хваната и подложена на безкрайни проби, а невижданите ѝ пирокинетични качества - да бъдат употребявани за основаване на оръжие за всеобщо заличаване.

Анди е научил Чарли да потиска силата си, която се задейства от яд или болежка, само че когато момичето навършва 11 години, огънят става все по-труден за управление. След случай, който разкрива местоположението на фамилията, тайнствен действен сътрудник е изпратен по петите им, с цел да залови Чарли и да я постави под надзор един път вечно.

" Подпалвачката " по извънредно автентичен метод преглежда тематиките за вмешателството на мощните на деня в свободата на индивида, съзряването и откъсването ни от вкъщи, компликациите при изразяването на най-съкровените ни мисли и заплахата от потискането на мощните ни усеща и страхове.

Съчетавайки най-хубавото от романа на Стивън Кинг и последните механически постижения на седмото изкуство, филмът ще порази както почитателите на романа, по този начин и тези, които за първи път се сблъскват с историята Чарли ", описват от " Форум филм ".



Режисьор е Кийт Томас (The Vigil), сюжетът e на Скот Тиймс ( " Хелоуин убива " ). Продуценти са Джейсън Блум ( " Хелоуин ", " Невидимият " ) и носителят на " Оскар " Акива Голдсман ( " Красив разум " ). Музиката на кино лентата е на именития режисьор и композитор Джон Карпентър и сътрудниците му от франчайза " Хелоуин " - Коди Карпентър и Даниел Дейвис. В функциите са още Глория Рубен, Къртууд Смит, Джон Бисйли, Майкъл Грейайс, Тина Янг и други
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР