Подобни убийства са следвани от други убийства. Това каза пред

...
Подобни убийства са следвани от други убийства. Това каза пред
Коментари Харесай

Бивш вътрешен министър за Алексей Петров: Подобни убийства са следвани от други убийства!

Подобни убийства са следвани от други убийства. Това сподели пред bTV някогашният вътрешен министър Емануил Йорданов по отношение на покушението против известния предприемач Алексей Петров.

Той даде образец с убийството на Илия Павлов и по какъв начин след него в Черно море се откри тяло на неидентифицирано лице още на идващия ден. " Не бих се изненадал, в случай че се случи нещо сходни и в този момент “, уточни той.

" Практиката демонстрира, че когато не се разкрие едно или повече закононарушения, това дава шир за последващо. Визирам двата опита за атентат против Алексей Петров. Ако най-малко едното от тези закононарушения беше разкрито, мисля, че третото нямаше да го има “, съобщи Йорданов.

" Не мога да настоявам, че офанзива идва от едно и същи място, само че в последна смета в сходни случаи ненаказуемостта води до осъществяване на следващо закононарушение “, сподели той.

" Убийството е негативен знак, тъй като става въпрос за обществена фигура, която има изява в публичния живот. Такова ликвидиране работи демобилизиращо “, акцентира някогашният вътрешен министър.

" Не зная да има случай, в който са открити причинителите. Ако в този момент е друго, ще бъде изненада “, сподели Йорданов.

Той бе безапелационен, че няма връзка сред убийството на Алексей Петров и атентата против Иван Гешев, както и към гибелта на Ангел Христов – по-популярен като единия от Братя Галеви.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР