Подобна позиция на защита повече или по-малко на руски интерес

...
Подобна позиция на защита повече или по-малко на руски интерес
Коментари Харесай

Защо Янев е рисков за България. Истината от експерт

" Подобна позиция на отбрана повече или по-малко на съветски интерес е рискова за България да попадне в изолираност и надлежно да има стопански и политически последствия.

Трябва да сме сигурни, че промяната му не е елементарно решение, имайки поради метода, по който породи “Продължаваме смяната ”, метода, по който той бе препоръчан като министър от квотата на Политическа партия. Не е леко решение, само че очевидно е, че този човек е прекомерно рисков от позиция на българския интерес. "

Това сподели за Монитор анализаторът Тихомир Безлов във връзка поисканата оставка на военния министър Стефан Янев.

" Едва ли някой може да каже по какъв начин ще се развие войната в Украйна. Имаше прогнози преди време по какъв начин война въобще няма да има, което бе опровергано изцяло. Включително имаше и такива известия, в случай че си спомняте, преди навлизането в Украйна предходната седмица, от страна на президента на Русия Владимир Путин.

Той сподели, че изтегля съветски елементи. Виждаме, че всички, които предвидиха, че няма да има такова развиване, сбъркаха. Просто хората се надяват на по-доброто. 

Путин прикани украинските генерали да поемат властта, т.е. да смъкват президента Зеленски и държавното управление. Висши публични лица от Русия разясниха, че те няма да договарят с фашисти. Ситуацията внезапно се промени след позвъняването на китайския президент Си Дзинпин и тогава президентът Путин разгласи, че ще договаря със Зеленски. 

НАТО изпусна съгласно доста анализатори решителния миг, тъй като не оцени задоволително добре склонността на Путин да рискува. Изпусна момента да направи учения в Украйна. НАТО напълно умерено можеше да стартира учения като Русия в Беларус, в Украйна със свои елементи ", сподели още Тихомир Безлов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР