Подкрепеният от ГЕРБ кандидат за президент проф. Анастас Герджиков разкри,

...
Подкрепеният от ГЕРБ кандидат за президент проф. Анастас Герджиков разкри,
Коментари Харесай

Проф. Герджиков разкри какво му казал Борисов преди кандидатирането

Подкрепеният от ГЕРБ претендент за президент проф. Анастас Герджиков разкри, че имал среща с водача на партията Бойко Борисов преди кандидатирането си.

При първия ми диалог с Борисов го попитах дали има условия към мен против поддръжката. Той сподели „ Не ”. Ако имаше условия, щях да откажа поддръжката, съобщи Герджиков пред Би Ти Ви. „ Видях се още един път с Борисов, при започване на акцията, когато още  нямах щаб. По време на обиколките си в страната се засичах по-често с Радев, в сравнение с с членове на ГЕРБ ”, добави той.

„ Гражданите чакат да успокоим ситуацията, да има работещо държавно управление и парламент. Не виждам проблем да получа поддръжка от последователи на Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и ГЕРБ. Искам да съм президент на всички жители “, изясни Герджиков и добави, че предизборният му щаб си е негов персонален и няма нищо общо с ГЕРБ. „ Президентът не би трябвало да назначава служебно държавно управление, това би трябвало да е изключение, не би трябвало и да е инженерът на някакво държавно управление. Трябва да е помирителят, да даде късмет да се схванат по сред си. Това е работа на партиите, не сме президентска република. В последните месеци може би по този начин се случи, а може би по този начин го направиха “, разяснява още Герджиков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР