Подходящо е за интелектуални занимания. Добър ден за всякакви игри,

...
Подходящо е за интелектуални занимания. Добър ден за всякакви игри,
Коментари Харесай

Астролог с много важно предупреждение: Следете думите и контролирайте мислите си

Подходящо е за интелектуални занимания. Добър ден за всевъзможни игри, в които взе участие мозъка. Може да решавате логичен задания, кръстословици. Добре е да се занимавате с възпитанието на децата, да пътувате, да изучавате духовни науки, езотерика, астрология. Това е хороскопът на асторолжката Ивелина Пенчева за през днешния ден.

Всяка неприятна мисъл в този ден може да се въплъти в действителността, по тази причина следете деликатно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си, предизвестява тя.

“Денят е сходен на енергиен дъжд. Днес елементарно може да се освободите от непозната отрицателна сила с подобаващи техники, само че и елементарно може да станете жертва на психо-енергийни офанзиви (чужда злоба и ненавист), по тази причина се погрижете за личната си отбрана посредством молебствия и защитни техники. Добре е да стартира цикъл за ликвидиране на физическото тяло и за освобождение от отрицателна сила “, поучава гадателката.
свързани новини22337на 26.11.20213686на 25.11.2021
“Не се предлага фамилиарност и подписване на брак (може да приключи с развод). Дори животните не трябва да се позволяват близо едно до друго. Не е добре внезапно да приключвате връзки с хората. Този безоблачен ден е несъответствуващ да се подстригвате, да режете нокти, да вземате вана “, приключва хороскопа си тя.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР