Ако имате подем на силите днес, това е добре. Получавате

...
Ако имате подем на силите днес, това е добре. Получавате
Коментари Харесай

Астролог със строги съвети за днес: Не прехвърляйте своите проблеми на други хора - не завиждайте и не се присмивайте на никого

Ако имате напредък на силите през днешния ден, това е добре. Получавате задоволително мощ за преображение, за проявяване на творчество. Подходящо е да се стартират нови и съществени каузи. Не се опасявайте да поемете отговорности. Покупки – единствено най-необходимото, това, което ще ви би трябвало скоро. Дългосрочни покупки – никога. Това е хороскопът на астроложката Ивелина Пенчева за през днешния ден.

“Добре е да развивате своята сила: използвайте физически практики. Може да започнете цикъл от физически извършения за подсилване на тялото. Полезно е да се върви пешком. Време за пост, за молебствия, за осъществяване на религиозни обреди. Хубаво е да се посети църковен храм “, поучава тя.
свързани новини5900на 21.01.20224201на 19.01.2022
“Препоръчва се дома да се очисти от отрицателна сила, да се държи непрестанно запалена свещ, лампа, да се поддържа непрекъснато пламнал пламък. Добре е да се изгори всичко остаряло и излишно, лекуване с огън и благоуханен пушек. Обиколете всички ъгли на стаите по часовниковата стрелка със запалена свещ, с цел да се изгори насъбраната отрицателна сила. В древността на този ден са палели огньове и са хвърляли всичко остаряло и излишно в тях “, показва гадателката.

“Не се предлага доста да се спи, нито да се дреме, по-малко да се яде. Колкото по-бодри се чувствате, толкоз по-добре. Противопоказни са безделието и случките. Не прехвърляйте своите проблеми на други хора. Не завиждайте и не се присмивайте на никого “, приключва Ивелина Пенчева.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР