Мистериозен звук смущава жителите на едно градче в Северна Франция.

...
Мистериозен звук смущава жителите на едно градче в Северна Франция.
Коментари Харесай

КАТО ВЪВ ФИЛМ НА УЖАСИТЕ! Мистериозен звук стряска жителите на френско градче

Мистериозен тон смущава жителите на едно градче в Северна Франция. Пронизително пищене, което стартира и стопира ненадейно в случаен миг на денонощието. Никой не е съумял да открие повода. Още две градчета в департамента имат същия проблем.

Животът в градчето Уизерн към този момент се върти към загадъчното събитие. То датира от края на октомври и към този момент има наименование - " неидентифициран тон ", сходно на неидентифицираните летящи обекти, оповестява Българска национална телевизия.

" Това е отвратително. Когато свиренето спре, имаш възприятието, че продължаваш да го чуваш. Действа ми на нервите ", споделя жителка на града.

Особено изнервящо е че, пищенето не стартира в несъмнено време, а изненадва хората денем, както и през нощта. Те могат единствено да записват моментите. На 27-и в 15,30 ч., в 17, 18, и 20,15 ч.

Звукът, който като че ли ти се забива в мозъка, продължава от 40 секунди до половин час. И е непрекъсната тематика на разискване. Първият обвинен е новата антена за мобилна мрежа 5G, въпреки тя още да не работи.

" Тази заран отидох при антената, само че не чух нищо. Попитах хора, които спортуваха. Те са там всеки ден и нищо не чуват ", споделя заместник-кметът Франсоа Сегюра.

Кметството ревизира заводите в региона, към този момент без триумф. Остава вярата, че звукът ще спре ненадейно, по този начин, както е почнал.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР