Подходящо е да се занимавате с актуални въпроси. Всички решения

...
Подходящо е да се занимавате с актуални въпроси. Всички решения
Коментари Харесай

Телците да не се плашат от нов старт, напрежението при Девите ще изчезне

Подходящо е да се занимавате с настоящи въпроси. Всички решения би трябвало да се обмислят и нищо не би трябвало да се прави импулсивно.

Овен – Денят може да бъде доста работлив, в случай че знаете по какъв начин да вършиме взаимни отстъпки. Време е да се посветите на уговорките си отвън работата. Ако от дълго време не сте посещавали родители или други близки, през днешния ден ще бъде повече от уместно.

Телец – Няма потребност да се страхувате, в случай че би трябвало да започнете изначало - всички инициативи ще имат шанс, стига да знаете какво тъкмо желаете. Следобед не давайте обещания на никого - надали ще съумеете да ги извършите в точния момент.

Близнаци – Вие сте в епицентъра на събитията. В службата си просто бъдете по-организирани, изпълнявайте отговорностите си, не участвайте в непотребни диалози, разногласия, злословия. Иначе добре си вършите работата.

 дневен хороскоп
Рак – Помогнете на сътрудник, в случай че се нуждае от помощ, само че другояче не позволявайте да ви употребяват. Ако чувствате, че напрежението е прекалено, излезте малко на чист въздух или най-малко дишайте надълбоко няколко минути.

Лъв – Възможно е да се сблъскате с трудности по пътя си. На мнозина им се коства, че не получавате поддръжката, която заслужавате, че тези, които очаквате да бъдат с вас, не са. Не го приемайте прекомерно персонално през днешния ден.

Дева – На този ден ще сте като че ли по-малко загрижени за личните си потребности и по-фокусирани върху потребностите на обичания човек или други близки. Ако през последните дни в връзките е имало напрежение, в този момент може да изчезне.

 дневен хороскоп
Везни – Трудно ви е да споделите с другите това, което чувствате. Опитвате се да скриете същинското си въодушевление и ви се желае да останете сами. Всяка физическа интензивност, медитация и водни процедури ще оказват помощ за облекчение на напрежението.

Скорпион – Днес евентуално ще сте малко напрегнат, тъй като ви се коства, че някой от близкото обграждане пренебрегва възприятията ви. Усещате, че този човек е по-отдаден на себе си и проблемите си, в сравнение с вас.

Стрелец – Вътрешните ви усещания се пробуждат с цялостна мощ, което може да ви донесе нови и може би непознати до момента чувства. Ще се почувствате изпълнени с сила, само че е належащо да я употребявате единствено за съзидателни цели. Нещата ще ви се получават елементарно.

 дневен хороскоп
Козирог – Много е значимо да балансирате възприятията си през днешния ден. Като контролирате и успокоявате страстите си, ще ви е по-лесно да се справите с компликациите. Препоръчително е да поддържате връзка с близки хора и другари. Разговорите с тях ще ви заредят с позитивни страсти.

Водолей – Днес се чувствате по-уверени. Хората към вас ще усетят вашата позитивна сила. Вниманието ще е ориентирано към вас и може да се случи някой изцяло чужд да се реши да ви каже какъв брой сте привлекателни.

Риби – Вашето сензитивно сърце желае да се грижи за всички към вас. Подкрепяте другите и сте деликатни и доброжелателни. Време е обаче да преосмислите целите си. Погрижете се на първо време за себе си, а след това за другите.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР