Подходът на ГЕРБ е правилен. Това каза лидерът на ДПС

...
Подходът на ГЕРБ е правилен. Това каза лидерът на ДПС
Коментари Харесай

Карадайъ с тежка дума за Мария Габриел. Какво се чака

Подходът на ГЕРБ е верен. Това сподели водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ пред медиите след кандидатурата на Мария Габриел за министър-председател.  Той съобщи, че това е стъпка напред.

" Имаме канддат за министър председател, разгласен от първата политическа партия и то не в зала за гласоподаване, а задоволително рано ", регистрира Карадайъ. " Очакваме да получим покана, както обявиха от най-голямата парламентарна група и ние, в случай че получим такава покана, ще се отзовем ", уточни още Карадайъ.
-->
На въпрос ще предложат и министри в проектокабинета на ГЕРБ, Карадайъ прикани да не се изпреварват събитията. " В момента имаме разгласен претендент за министър-председател, дано да чуем претендента за министър-председател, най-малко три или пет целта. Мисля, че и тя не е очаквала и не е направила цялостна стратегия за ръководство, само че най-малко желание и посока, би трябвало да чуем, с цел да можем да седнем да беседваме.

Да забележим каква формула оферират на властта. Много разнообразни формули чухме за последните две години и половина. За две години пет пъти вършим избори, доста формули чухме, само че нищо не се осъществя ", съобщи Карадайъ.  Движение за права и свободи разясниха войната по пътищата, като съгласно него не би трябвало да се " яхва непознатата покруса ". " Ако има потребност от промени в Закона за придвижване по пътищата, дано да не е на парче, а да се направи повсеместен обзор ", добави още той. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР