Подготвя се документален филм за Вивиан Уустууд, който ще проследи

...
Подготвя се документален филм за Вивиан Уустууд, който ще проследи
Коментари Харесай

Историята на великата Вивиан Уестууд става филм!

Подготвя се документален филм за Вивиан Уустууд, който ще наблюдава живота и кариерата й, както и активността й като активистка, заяви Контактмюзик. Компанията " Догууф " работи над пълнометражен филм за 76-годишната фешън дизайнерка, озаглавен " Уестууд - пънкарка, икона, активистка ". " Уиминс уеър дейли " разясни, че филмът ще показа кариерата й през годините. Той ще включваинтервюта със сина й Джоузеф Коре и други членове на фамилията й, с другари, сътрудници и модели, с които тя е работила през кариерата си.

Зад плана стои режисьорът Лорна Тъкър, която е снимала късометражни ленти за Уестууд и някои фешън къщи и марки, измежду които този на Александър Маккуин, напомня Българска телеграфна агенция.

Тъкър има намерение да употребява архивни фрагменти, с цел да наблюдава кариерата на Уестууд и да хвърли светлина върху връзката й с една от основните фигури на пънк придвижването Малкълм Макларън, който към този момент не е сред живите.

" Уестууд - пънкарка, икона, активистка " би трябвало да се появи по екраните във Англия и Ирландия на 23 март 2018 година Преди това лентата ще бъде включена в конкурсната стратегия за документални филми на кинофестивала " Сънданс " през януари.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР