Подготовката за възстановяването на Украйна и за справянето с щетите

...
Подготовката за възстановяването на Украйна и за справянето с щетите
Коментари Харесай

Германски министър: Възстановяването на Украйна трябва да започне

Подготовката за възобновяване на Украйна и за оправянето с вредите от войната би трябвало да стартира, съобщи немската министърка на икономическото съдействие и развиването Свеня Шулце на взаимна конференция с украинския дипломат в Берлин Олексий Макеев, заяви Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10011
" Всеки, който има вяра в едно по-добро бъдеще, който работи за него, ще успее по-добре да оцелее в тези сложни времена ", сподели Шулце на представянето на интернет платформа, целяща да помогне за установяването на взаимовръзка сред филантропичните организации и частния бранш и начинания.

" От опита в работата по възобновяване по целия свят знаем, че положителната подготовка е извънредно значима, тъй че незабавната помощ да може да добави колкото се може по-добре и по-ефективно дълготрайното възобновяване ", сподели още Шулце.

Платформата на централизиран уебсайт има за цел да бъде точка за контакт за всички, които желаят да допринесат за възобновяване.

" Щетите, породени от съветската инвазия, са големи и сега се правят оценка на 135 милиарда $ ", сподели Макеев. На Украйна ще са ѝ нужни повече от 400 милиарда $, като 14 милиарда от тях са нужни тази година, добави той.

В отговор на запитвания Макеев отговори, че Украйна ще обезпечи вярното потребление на средствата и ще се бори против корупцията.

Шулце сподели, че работата на украинските органи за битка с корупцията е забележима. " Те разкриха най-скорошните случаи сами. Бяха наложени незабавни наказания и това е извънредно значимо ", добави тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР