Подготовката и заснемането на новия сезон на „Черешката на тортата“,

...
Подготовката и заснемането на новия сезон на „Черешката на тортата“,
Коментари Харесай

Ето кои любими бг звезди ще участват в новата Черешка на тор...

Подготовката и снимането на новия сезон на „ Черешката на тортата “, която ще стартира да се излъчва при започване на лятото, върви с цялостна пара. Любимото кулинарно предаване на българите с водещ Иван Манчев още веднъж ще събере звезден букет от участници, измежду които и доста актьори.

Един от тях е Филип Аврамов-Фицата, който поради шоуто прекарал единствено час и половина на рождения ден на щерка си Анна. Тя е дете от връзката му със Севинч, поради която артистът заряза брачната половинка си и по-голямата си щерка.

Днес обаче той още веднъж живее с жена си Милена. „ Бях на празника за малко. Бързах за фотоси на епизодите от телевизионното предаване „ Черешката на тортата”, в което вземам участие. В момента в живота ми се случват все къси нещица. Имах опция да чествам рождения ден на Ана за час и половина. Това бе за мен дребна наслада в ежедневния пъзел. Отидох с дарове, написа
hotnews.bg.

Нямаше други деца, тъй като тя е на 4 години и не е добре да се събират по време на коронавирус пандемията “, изясни преди дни Фицата. В новите епизоди ще вземе присъединяване и една негова колежка-Ева Тепавичарова, която всички помним като Йовка от „ Столичани допълнително “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР