Поддържа няколко щита за файловете, системата и мрежатаXvirus Anti-Malware предлага

...
Поддържа няколко щита за файловете, системата и мрежатаXvirus Anti-Malware предлага
Коментари Харесай

Xvirus Anti-Malware – открива и елиминира вируси

Поддържа няколко щита за файловете, системата и мрежата

Xvirus Anti-Malware предлага няколко щита за отбрана от малуер

Програмата Xvirus Anti-Malware, известна до неотдавна като Xvirus Personal Guard, защищава компютъра и мрежата от спайуер, адуер, троянци и други форми на малуер, които идват като опасност от разнообразни източници.

Както множеството други антивируси, Xvirus Anti-Malware поддържа няколко режима на сканиране за вируси и инфекции – бързо (за сериозни области), цялостно (цялата система) и изборно, при което потребителят задава характерни файлове и папки за инспекция.

Откритите инфектирани файлове се изолират от системата, като се слагат в карантина. След разбор, потребителят може да ги отстрани или възвърне на истинските им места, в случай че алармата е подправена.

Предвидена е опция за сформиране на бели описи от файлове, тъй че да не се сканират в бъдеще. Програмата поддържа също обстоен лог файл, където потребителят може да ревизира цялата интензивност (историята), включително точния път на всеки разпознат с малуер файл.

Xvirus Anti-Malware предлага няколко защитни щита за файловете, системата и мрежата и от време на време обновява базата данни. Всеки щит може да се задейства и деактивира независимо.

Потребителят може да настрои скенера да ревизира единствено изпълними файлове, като изключи всеки други вид файлове, да спре генерирането на логове, да ревизира единствено огромните файлове, наред с редица други настройки.

Даунлоуд: Xvirus Anti-Malware
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР