Подарък от времето на старта на октомври. В първия ден

...
Подарък от времето на старта на октомври. В първия ден
Коментари Харесай

Подарък от времето за 1 октомври. Обрат в понеделник

Подарък от времето на старта на октомври. В първия ден на новия месец ще доминира слънчево време. Увеличения на облачността ще има основно в следобедните часове. Ще духа до сдържан северен вятър.

Максималните температури ще са сред 23° и 28°, в София – към 24°. Атмосферното налягане ще се задържи малко по-високо от междинното за месеца.
-->
Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър от север-североизток, който по-късно след обяд ще отслабне. Максималните температури ще са сред 24° и 27°. Температурата на морската вода е 22°-24°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините преди обяд ще е най-вече слънчево. След обяд облачността ще се усили, само че ще се задържи съвсем без превалявания. Ще духа до сдържан вятър от северната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 17°, на 2000 – към 9°.

През нощта против понеделник и в понеделник от запад на изток ще има по-значителни краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места ще превали слаб дъжд.

До вечерта вятърът ще отслабне. Дневните температури едва ще се намалят. Във вторник ще бъде най-вече слънчево, в доста региони и съвсем безшумно. На обособени места в котловините ще има краткотрайна утринна мъгла. Минималните температури ще са по-ниски, в множеството места сред 7° и 12°, оптималните ще бъдат сред 22° и 27°.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР