Подалият оставка лидер на Да, България Христо Иванов ще продължи

...
Подалият оставка лидер на Да, България Христо Иванов ще продължи
Коментари Харесай

Христо Иванов остава лидер на Да, България

Подалият оставка водач на " Да, България " Христо Иванов ще продължи да бъде ръководител. Конгресът на партията не одобри оставката му, която той подаде ден след парламентарните избори на 14 ноември.

Над 600 от делегатите гласоподаваха " за ", 14 бяха „ срещу ", а 41 гласоподаваха „ въздържал се “.

" Считам това за голям ангажимент. По-скоро виждам в него израз на това, че относително младата ни политическа организация счита, че имам незавършена работа, която считам да довърша. За собствен триумф главен аршин ще употребявам основаването на нови водачи, тъй че на идващия стадий да подсигуряваме огромен избор и доста нови лица. Това е една от главните ми дела “, съобщи Иванов.

" Страната се трансформира, светът се трансформира, това ще докара до неустойчивости, които ще имат своето политическо измерение. Длъжни сме, правейки разбор на обстановката, да отчитаме тези фактори ", добави той.

Иванов добави, че смята неуспехите на партията за лична отговорност. „ Очевидно не успяхме да реагираме на появяването на нов състезател, със свежи сили, който влиза от властта на терен. Не успяхме добре да отиграем комбинацията сред парламентарни и президентски избори, които влязоха във комплицирано взаимоотношение “, съобщи той.

Основните цели оттук насетне са свързани с развиването на организацията, надграждането на обединението, постигането на оптимални резултати в тези браншове на ръководството, за които отговорят. „ Предстои ни много работа в идващите месеци по правосъдната промяна “, заключи Иванов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР